98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament ajudarà amb 500 euros als comerciants i autònoms afectats per la segona onada de la COVID-19

L’Ajuntament ajudarà amb 500 euros als comerciants i autònoms afectats per la segona onada de la COVID-19

Els ajuts estan destinats als comerciants i autònoms que s’han vist obligats a tancar els seus negocis amb motiu de la pandèmia.

Les bases de les subvencions s’han aprovat per unanimitat en el ple extraordinari celebrat el 13 de novembre.

L’objectiu d’aquests ajuts, és ajudar a petits negocis, molts d’ells unipersonals, vinculats al sector de la restauració i el comerç. Els ajuts amb una dotació de 85.000 euros  tenen l’objectiu d’arribar a  160 comerços i que tots els afectats pel tancament dels seus negocis s’hi  puguin acollir.

Aquest ajut s’afegeix als que ja va donar l’Ajuntament a petits i mitjans empresaris i les persones autònomes per a contrarestar els efectes de la Covid-19 i de la declaració de l’estat d’alarma per frenar els contagis.

D’altra banda, i amb la finalitat de contribuir a minimitzar l’impacte econòmic que les conseqüències de la crisi poden causar als bars i restaurants de la ciutat, el consistori no cobrarà l’any vinent la Taxa d’Ocupació de Via Pública que haurien de pagar els bars i restaurants de la ciutat per tenir terrasses al carrer.

 

euro-3613908_1280