98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La periodista santandreuenca Alicia Arévalo fa història al ser la primera dona que narra per TVE un partit d’un mundial de futbol

La periodista santandreuenca Alicia Arévalo fa història al ser la primera dona que narra per TVE un partit d’un mundial de futbol

Arévalo ha fet la retransmissió en directe des de l’estadi Ahmad Bin Ali, en la narració per Televisió Espanyola del partit Bèlgica-Croàcia corresponent a la fase grups del Mundial de Futbol de Qatar.

ENTREVISTA

La periodista de Sant Andreu de la Barca s’ha convertit en la primera narradora dona que retransmet un partit d’un mundial en una televisió pública a Espanya. Ha aconseguit un nou repte professional que ha qualificat “d’un somni fet realitat”. A la retransmissió l’han acompanyat Carlos Marchena i Albert ‘Chapi’ Ferrer.


Al març ja va fer història amb la primera retransmissió d’un partit de futbol narrat només per dones amb un partit de quarts de final de la copa de la reina entre el Granadilla i el Sevilla.

Alicia Arévalo va iniciar la seva carrera en els mitjans de comunicació a Ràdio Sant Andreu com a col·laboradora del programa Via Directa.