98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Irene Cabrera prendrà possessió aquest dimarts com a regidora de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Irene Cabrera prendrà possessió aquest dimarts com a regidora de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

La regidora socialista prendrà possessió de la seva acta de regidora el pròxim al ple extraordinari que se celebrarà  les 19 hores i que es podrà seguir en directe a Ràdio Sant Andreu

2021_08_27_14_26_08_Irene CabreraIrene Cabrera, psicòloga de professió, ocuparà la regidoria de Serveis Socials en el nou cartipàs municipal i  substitueix al consistori a Enric Llorca, que va renunciar a la seva acta com a regidor a principi del mes d’agost.

El ple extraordinari compta amb dos punts:

-Presa  de  possessió  del  càrrec  de regidora de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, de la senyora Irene Cabrera González.

-Retre compte al  Ple  de la corporació del Decret de l’Alcaldia núm. 2021DECL001810, de 24 d’agost, de rectificació d’ofici del Decret de l’Alcaldia núm. 2021DECL001733, de 5 d’agost, relatiu a l’adscripció a les àrees d’organització municipal de les regidories; i on deia: “Regidoria de Transició Energètica i Mobilitat Sostenible, Activitats”, ha de dir: “Regidoria de Transició Ecològica, Mobilitat Sostenible i Activitats”.