98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Glòria Jodar, nova degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya

Glòria Jodar, nova degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya

Jodar, és la directora de l’Equip d’Atenció Primària Sant Andreu de la Barca i ha valorat a Ràdio Sant Andreu el seu nou nomenament.

Glòria Jodar és infermera especialista en Infermeria Familiar i Comunitària i en Salut Mental, doctora en Ciències Infermeres i màster en Gestió de Serveis d’Infermeria i en Direcció d’Institucions Sanitàries. Actualment és directora de l’Equip d’Atenció Primària Sant Andreu de la Barca, un càrrec que continuarà exercint i que compagina també amb la direcció de l’Àrea de Coneixement i Desenvolupament Professional del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. En l’àmbit docent, és professora associada a la Universitat de Barcelona i col·labora en nombroses activitats de formació continuada.

Jodar també coordina el repte 16 del Fòrum de Diàleg Professional de la Direcció general de Professionals de la Salut. Aquest grup té l’objectiu d’impulsar les polítiques de planificació i d’ordenació de la professió infermera.

El càrrec de degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya l’ocuparà fins l’any 2024. En el seu mandat, segons ha declarat a Ràdio Sant Andreu, apostarà per augmentar la visibilització de les infermeres i consolidar el lideratge transformadors que han de tenir les infermeres. També ha comentat quins són els reptes que han d’aconseguir els infermeres i les infermeres.

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya és una entitat que representa els interessos professionals de les prop de 50.000 infermeres catalanes.