98.0 fm En directe Signal
Home / Actes dissabte FESTA MAJOR SAB'16 / La Gimcana Nocturna celebra la 23a edició amb el #Postureo com a tema principal

La Gimcana Nocturna celebra la 23a edició amb el #Postureo com a tema principal

La Gimcana Noctruna s’ha convertit en una de les activitats tradicionals de la Festa Major a Sant Andreu de la Barca.
Saül Caballero, coordinador del Departament de Joventut a l’AJuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu el desenvolupament de la Gimcana Nocturna 2016.


Uns 60 grups participen en aquesta edició que compta com a tema prencipal el ”#Postureo“, selfies, barbes, ulleres i moltes més  coses sobre aquesta moda seran les protagonistes de la nit.

La Gimcana Nocturna començarà a les 2 de la matinada del dissabte 3 de setembre a la Plaça Federico Garcia Lorca amb la concentració dels grups participants que hauran de realitzar les  dotze proves  distribuïdes per tot Sant Andreu de la Barca.

Gimcana Nocturna SAB 2015 - 08

 

Normes  a tenir en compte per a la Gimcana Nocturna

  • La Gimcana Nocturna és una activitat juvenil que es fa en carrers, places i equipaments del municipi durant la nit del dissabte al diumenge de Festa Major.
  • La Gimcana té per objectiu la participació, el treball d’equip i la bona sintonia entre el jovent. L’activitat es basa en proves  d’acció, d’habilitat, d’imaginació i d’intel·ligència sobre una temàtica central.
  • Es demanarà als grups que respectin les normes de convivència del municipi i que tinguin una atenció especial envers el descans del veïnat i l’entorn per on es desenvolupen les proves.
  • Es demanarà als grups el consum responsable d’alcohol, per la qual cosa cadascun dels participants és responsable dels  seus actes.
  • Un cop finalitzi la gimcana, cada grup ha de deixar els elements voluminosos d’ambientació que puguin portar (carros, cartrons, disfresses…) en els llocs habilitats.
  • Qualsevol actitud, acció o comportament incívic dels participants serà motiu de desqualificació per part dels organitzadors i en seran informats, si cal, els organismes competents.
  • Per tal d’ultimar tots els detalls de la gimcana, tots els grups estan convocats a una reunió informativa, que tindrà lloc dijous 1 de setembre a les 19.00 hores, a l’Espai Jove. L’assistència és obligatòria i ha d’assistir-hi, almenys, un component de cada grup. La no assistència implica la desqualificació del grup. En el transcurs de la reunió es facilitarà la prova 0 de la gimcana, la qual serà puntuable per a la gimcana.