98.0 fm En directe Signal
Home / Actes dissabte FESTA MAJOR SAB'16 / Els gegants celebren la 10a Trobada de l’Ètnia

Els gegants celebren la 10a Trobada de l’Ètnia

L’Agrupació Cultural Aigüestoses segueix de celebració després dels 20 anys com a entitat. Aquest dissabte coincidint amb la Festa Major celebren la 10a Trobada de l’Ètnia.

El programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu ha entrevistat a Dani Perea, cap de Colla de l’Agrupació Cultural Aigïestoses.


8a Trobada Etnia - 01

 

PLANTADA DE GEGANTS
17.00 h pl. d’Anselm Clavé

Colles participants:
Grup de Percussió dels  Diables  de Sant Andreu de la Barca, Gegants de Viserta de Monistrol  de Montserrat, Colla de Geganters i Grallers de Masquefa, Colla Gegantera de Castellbisbal, Gegants de Martorell, Gegants de Rius del Prat  de Llobregat, ACR Capgrossos de la Florida de l’Hospitalet de Llobregat, Colla de Gegants de Manotes de Tro de l’Hospitalet de Llobregat, Colla Carmeta i Sisquet de l’Escola Mare de Déu del Carme del Prat  de Llobregat i Agrupació  Cultural Aigüestoses.

 

CERCAVILA
L’Ètnia, la Bruxilda,  l’Andreu i la Quimeta faran  el cercavila  de gegants pels carrers del poble acompanyats de molts altres gegants. Acompanya’ls durant el recorregut o bé espera’ls en una plaça, carrer o balcó per saludar-los.

Recorregut:  pl. d’Anselm Clavé, c. de Joan  Archs, c. del Montseny,  c. del Parlament de Catalunya, c. de Catalunya, pl. de Catalunya, c. del Doctor Fleming, via de l’Esport. Final: pl. de Federico  García Lorca