98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Fet a Sant Andreu – Serabus

Fet a Sant Andreu – Serabus

Serafín Madrid - Serabus
L’empresa Serabus ha estat guardonada amb la Medalla al Mèrit Empresarial que lliura l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.
Serafin Madrid dirigeix aquesta empresa i ha estat entrevistat al programa Via directa de Ràdio Sant Andreu.

Serafín Madrid va començar a Sant Andreu de la Barca comprant un taxi (la llicència núme­ro dos). Després, durant uns anys, van fer la recollida d’escombraries del poble i finalment, l’any 1976, es van comprar el seu primer auto­bús. Així, van fundar l’empresa “Autos Sant An­dreu de la Barca”. L’empresa va arribar a tenir fins a set vehicles.
El mateix any també va posar en marxa una su­cursal d’Halcón Viajes, al carrer Vall Palau, el que va suposar la primera agència de viatges de Sant Andreu de la Barca.
L’any 1983 va muntar un restaurant al Polígon Cidesa i actualment, Serafín Madrid, dirigeix l’empresa SERABÚS, SL ajudat pels seus fills.
L’empresa compta amb un total de cinc vehi­cles que treballen principalment amb agències de viatges estrangeres dedicades al turisme a Barcelona així com amb col·legis, l’Ajuntament o la Federació Catalana de Futbol Sala, amb circuits per Espanya i Europa