98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / La Festa Major tindrà una festa eivissenca, la Holy Party i un concert tribut a Queen i Heroes del Silencio

La Festa Major tindrà una festa eivissenca, la Holy Party i un concert tribut a Queen i Heroes del Silencio

Del 2 al 5 de setembre Sant Andreu de la Barca viurà una nova edició de la Festa Major amb novetats respecte als anys anteriors.

Juan Pablo Beas, regidor de Cultura i Joventut a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu els actes programats de la Festa Major 2016.

 

cartell festa major 2016Com és habitual una entitat de Sant Andreu de la Barca serà l’encarregada d’oferir el pregó de Festa Major i en aquesta edició serà La Societat El Casino.

El divendres el vespre  es podrà gaudir de La Festa SuperMartxé a  l’escenari central de l’avinguda Constitució, que recrea les multitudinàries festes que es fan a Eivissa i que apleguen cada cap de setmana a més de 12.000 persones.

Dissabte al vespre la música serà protagonista amb els tributs a Heroes del Silencio i Queen amb les formacions Heroes de leyenda i  Remember Queen per donar pas a les dues de la matinada de la 23a edició de la Gimcana Nocturna.

Diumenge  a la tarda el protagonisme serà per la Holy Party que l’any passat va aplegar a més de 3.000 persones i al vespre el grup Strombers oferiran la seva actuació.

La cercavila de gegants, el correfoc, la Festa de l’aigua i l’escuma, són algunes de les activitats més tradicionals i consolidades que no falten aquest any al programa de la Festa Major, on també s’ha previst  la representació de l’obra “Dos”, amb Juanra Bonet i David Fernández al Teatre Núria Espert.

El cartell anunciador de la festa és en aquesta ocasió obra de l’artista local Rubén Pérez.