98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Festa Major SAB- Programa divendres 4 de setembre

Festa Major SAB- Programa divendres 4 de setembre

Divendres 4 de setembre

Pregó Festa Major 2014 - 07

18.30 h
Cercavila del pregó amb els músics de la Colla de Diables de Sant Andreu de la Barca per acompanyar tothom a escoltar el pregó de Festa Major.
Inici cercavila: pl. de Federico García Lorca

19.30 h PREGÓ DE FESTA MAJOR
Lloc: Plaça Anselm Clavé (antic Ajuntament)
“Ara que tenim 20 anys els gegants us faran pujar al cel i els Diables a l’infern veniu a escoltar el pregó que està fet per l’ocasió”

Pregó de Festa Major, a càrrec de l’Agrupació Cultural Aigüestoses i la Colla de Diables de Sant Andreu de la Barca, amb la presència de l’Andreu i la Quimeta i els diables, diablots, músics i drac de Sant Andreu de la Barca, amb motiu del 20è aniversari de la seva fundació. Et perdràs aquest pregó tant especial?

Tronada d’inici de festes

 

 

22.30 h REMEMBER MUSIC SHOW
La nit més jove de la Festa Major comença amb la Remember Music Show, un espectacle de dues hores amb dos animadors, tres ballarines i un dj recordant la millor música dels anys 60, 70, 80 i 90. La millor forma de començar la teva festa.

Lloc: av. de la Constitució. Escenari Central

 

24.00 h FESTA RÀDIO FLAIXBAC
La música més actual arriba amb la Festa Ràdio Flaixbac, quatre hores de música per no deixar de ballar amb els Dj’s Albert Planadevall i Carles Roca. Si tens ganes de gresca aquesta és la teva festa!

Lloc: av. de la Constitució. Escenari central

 

4.00 h LA BARCA DEL SENYOR ANDREU
I per acabar la festa La Barca del senyor Andreu. Segueix l’itinerari darrere de la carrossa ballant amb bona música fins arribar a La Clota on la festa continuarà fins que surti el sol.

Lloc: des del recinte firal fins al polígon La Clota. Festa final al polígon.
Organització: Agrupació de Joves de Sant Andreu de la Barca