98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Fem Sant Andreu presenta els noms de la candidatura electoral a Sant Andreu de la Barca

Fem Sant Andreu presenta els noms de la candidatura electoral a Sant Andreu de la Barca

Fem Sant Andreu, coalició que aplega (ERC, Vecinos por el Cambio i EUiA) ha presentat els noms que formaran part de la candidatura de cara a les eleccions municipals de  Sant Andreu de la Barca.

El Teatre Núria Espert ha estat l’escenari de la presentació que ha combinat actuacions musicals, dansa i números de màgia amb els discursos polítics.

S’han presentat la trentena de persones que formen part de la candidatura, sense especificar la seva posició a la llista electoral.

En diferents blocs, alguns dels integrants de la candidatura han intervingut destacant diverses paraules clau com:  Canvi, compromis , il·lusió, valentia i visió de futur definint així  el programa de Fem Sant Andreu.

En candidat a l’alcaldia, Marc Giribet s’ha referit al canvi i als motius per presentar-se  de nou a les eleccions. Sobre els projectes de la candidatura han destacat recuperar  i impulsar el projecte del soterrament de les vies del tren, reimpulsar els serveis munipals, incrementar la plantilla de la policia local i impulsar el patrullatge conjunt entre policies locals i mossos.

Pel que a les polítiques sobre joventut, Fem Sant Andreu vol impulsar la creació d’un ateneu jove.

Xavi Llaves, Marta Juan,  Mònica Julià, Joan Jansana i Miquel Ángel Abril

Mattia Zaramella, Maria Antonia Borbón, Francisco Gutierrez, Adrià Onses, Mai Cumplido i Xènia Domenech

Carlos Pinzón, Jordi Bañeras, Pilar Mora, Anna Serra, David Solsona i Núria Pelegrí.

Eva Coll, Xavier Vila, Andreu Mitjans, Clara Miquel, Susana Verchili i Jordi Rodriguez.

Susana Nuñez, Eunice Martín, Pere Campmany, Javier Romero, Bea Pinhas i Esteve Arbués.