98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Fem Igualtat – Esport i igualtat

Fem Igualtat – Esport i igualtat

El dissabte 5 de juliol al matí jornada esportiva per lluitar per la igualtat.
L’agent d’Igualtat Rubén Castro ho ha comentat al programa Via directa de Ràdio Sant Andreu

 

Ruben Castro - Fem IgualtatEls esports són un mitjà idoni per la transmissió de valors. De fet, mitjançant l’esport i la competició en igualtat també fomentem el respecte a la diversitat.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha organitzat pel dissabte 5 de juliol d’11 a 14 hores a la Plaça de Federico García Lorca una jornada on es posa sobre  l’agenda esportiva la necessitat de treballar per a que la igualtat de dones i homes sigui una realitat.

L’activitat consta d’actuacions esportives amb la participació de noies, especialment de Gimnàstica artística i aeròbica amb l’objectiu i el lema de “Lluitem per la igualtat, trenquem amb la violència”.

La jornada consistirà en exhibicions de gimnàstica artística i el repartiment entre els assistents de merchandising de la campanya municipal contra la violència de gènere.

L’activitat té com a objectius visibilitzar l’esport femení a Sant Andreu i les actuacions per la igualtat a la ciutat i  forma part d’una iniciativa internacional: la campanya “UNITE to end violence against women” de Nacions Unides.

Una jornada on l’esport reivindica la igualtat i rebutja la violència de gènere.