98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Face to face amb l’empresària Anahí Trèbol

Face to face amb l’empresària Anahí Trèbol

El dijous 24 de setembre  a les 10 del matí la sala de conferències de les Escoles Velles de Sant Andreu de la Barca acollirà una face to face amb l’empresària Anahi Trèbol per comentar la seva experiència  com a emprenedora.
Aquesta xerrada servirà per conèixer quines habilitats i aptituts  calen per empendre i descobrir on rau l’èxit de les empreses.

 

L’Anahí Trèbol, una il·lusionista que va comptar amb el suport de l’Ajuntament per crear la seva empresa: una escola de màgia, que actualment compta amb un equip d’il·lusionistes i col·laboradors de reconegut prestigi, vindrà a Escoles Velles a realitzar un Face to Face (cara a cara) amb emprenedors i persones que tenen dubtes de si engrescar-se en l’aventura de crear una empresa o no i a poder preguntar totes aquells dubtes que tenen.

Història d’ANAHÍ TRÈBOL
La història d’Anahí Trèbol és molt peculiar donat que en cap moment es va plantejar posar un negoci, eren els seus pares que provenien del món de l’il.lusionisme que volien engegar un negoci però al seu pare li va donar un ictus que li va deixar sense perspectives de poder treballar, així que ella, als 18 anys, va prendre la marxa cap a l’emprenedoria alhora de continuar estudiant una carrera. Avui l’Anahí té 23 anys i ens explicarà com va ser el seu dia a dia i perspectives de futur del seu negoci.

cartell face to face