98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Fabián Carmona i Raquel Fabregat guanyen la 25a Cursa de Primavera de Sant Andreu de la Barca

Fabián Carmona i Raquel Fabregat guanyen la 25a Cursa de Primavera de Sant Andreu de la Barca

Han estat els guanyadors en categoria masculina i femenina després de recorrer la distància de 5 km disputada en la trama urbana de Sant Andreu de la Barca.

Després de dos anys sense disputar-se  per la pandèmia,  la cita esportiva a Sant Andreu de la Barca ha comptat amb a prop  d’un miler de participants.

Ràdio Sant Andreu ha entrevistat als guanyadors de la prova Fabián Carmona que ha fet un temps de 16:55 i Raquel Fabregat que ha conseguit la victòria en la categoria femenina amb un temps de 20:28.

Esportssab, amb la col·laboració del Club Atletisme Sant Andreu de la Barca i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, han organitzat la XXV Cursa Popular de Primavera amb sortida i arribada des de l’Avinguda Constitució.

La inscripció de la Cursa de primavera (5 km) té un preu de 3 €, quantitat que es destinarà a la Asociación benèfica de lucha contra el neublastoma y otros tumores infantiles “Coco, esperanza y vida”.