98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Es redueixen els accidents de trànsit a Sant Andreu de la Barca

Es redueixen els accidents de trànsit a Sant Andreu de la Barca

Durant el darrer any s’ha reduït un 13% el nombre d’accidents de trànsit registrats als carrers de Sant Andreu de la Barca.
A més, des de l’any 2008 no es registra cap víctima mortal per accident de trànsit a la ciutat.

carrer webAquesta reducció de la sinistralitat és conseqüència de les campanyes de prevenció i conscienciació que es fan de manera periòdica, així com de les actuacions de millora que es fan constantment als punts conflictius de la xarxa viària.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha subratllat la importància de fer millores de manera permanent a la xarxa viària per reduir els accidents i “també fer pedagogia amb tota la ciutadania, tant grans com petits, per conscienciar de la importància de tenir una conducta respectuosa i cívica per evitar accidents de trànsit”.

Un dels punts conflictius de la ciutat, per les seves característiques geogràfiques, és la carretera de Corbera. En aquest sentit, l’Ajuntament ha començat a treballar per millorar aquesta via, que passa per una zona humida i, preveu, entre d’altres coses, delimitar els dos carrils de circulació i els vorals.

Inici de la Campanya ‘Nadal, comerç Segur”

D’altra banda, a partir del 9 de desembre i fins a l’11 de gener la Policia Local posarà en marxa la campanya “Nadal, comerç segur”, que suposa un increment de la presència policial uniformada als carrers de la ciutat i als principals eixos comercials coincidint amb les dates nadalenques.

Els agents patrullaran a peu pels eixos comercials, entraran a les botigues per donar consells de seguretat als comerciants i passejaran per places i carrers amb la unitat canina, una de les referències de Sant Andreu de la Barca a la comarca.