98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / ENTREVISTA PORTAVEUS –Xavier Pla de Ciutadans (març 2022)

ENTREVISTA PORTAVEUS –Xavier Pla de Ciutadans (març 2022)

El portaveu del grup municipal de Ciutadans a Sant Andreu de la Barca ha valorat l’actualitat política local.

Xavier Pla ha fet referència a la desestimació de les al·legacions als pressupostos presentades per FEM, la tramitació a la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat l’inici de l’expedient sobre els pagaments als càrrecs electes de l’anterior legislatura i també al nou organigrama que ha aprovat el consistori.

El portaveu de Ciutadans a Sant Andreu de la Barca va participar el passat cap de setmana en la Convenció municipalista de Ciutadans celebrada a Lloret. En aquest congrés, Pla assenyalava que Ciutadans “aposta per polítiques lliberals i que tenen un projecte útil i valent compromès amb el municipalisme i la defensa dels valors constitucionals i la democràcia liberal.”.

Sobre la possibilitat de ser el cap de llista de la formació taronja en les pròximes eleccions municipals a Sant Andreu de la Barca, assegura “no és una cosa que depengui de mi perquè depèn del partit i a Ciutadans tenim un bon equip i tant se val qui el lideri, perquè al partit tenim talent i compromís”. Pla també afirma que “personalment m’agradaria”.

Ràdio Sant Andreu emet l’espai PORTAVEUS amb entrevistes als portaveus dels grups polítics  amb presència al Ple Municipal de Sant Andreu de la Barca.