98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Entrevista: L’alcalde Enric Llorca analitza a Ràdio Sant Andreu l’actualitat local i avança alguns projectes de futur

Entrevista: L’alcalde Enric Llorca analitza a Ràdio Sant Andreu l’actualitat local i avança alguns projectes de futur

El programa Via directa de Ràdio Sant Andreu ha entrevistat a l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric LLorca.
Durant l’entrevista, l’alcalde ha parlat de qüestions relacionades   amb l’atur i les mesures per crear llocs de treball, la llei Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local, medi ambient, la renovació dels parcs infantils, la situació de les escoles bressol i altres temes més socials i culturals.


Enric Llorca juny 2014Pel que fa a les mesures per lluitar contra l’atur, l’alcalde s’ha mostrat satisfet de la bona resposta rebuda del programa Sant Andreu Avança en l’ocupació on l’ajuntament subvencionava a les empreses en 800 euros mensuals a les empreses que contractessin treballadors  de Sant Andreu de la Barca.
Unes  28 empreses i comerços  han participat d’aquest programa.

Enric Llorca també ha avançat que l’ajuntament estudiant la possibilitat de tirar endavant una explotació agrària social i que ens els propers mesos podria donar-ne més detalls. En l’àmbit de serveis l’alcalde ha destacat que  ”la ciutat està molt bé i cal actuar en altres àmbits com per exemple rehabilitar la font del hermano’.

Sobre la possibilitat que el Cap de la Solana es converteixi  en un Centre d’Alta Resolució, l’alcalde ha declarat que no està satisfet del resultat  ‘per què les estructures administratives posen molts entrebancs  perquè allò que els polítics vam decidir per millorar la salut del nostres ciutadans sigui una realitat’.

Al mateix temps afirma que’ nosaltres no ens deixarem vèncer per  les adversitats i estic segur que ho aconseguirem malgrat els entrebancs de tipus administratiu”.

Finalment, Enric Llorca ha comentat que es tornarà a presentar a les properes eleccions municipals de l’any vinent encapçalant la llista del PSC.