98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / Juan Pablo Beas, regidor de Cultura ‘volem renovar i refrescar cada any la Festa Major’

Juan Pablo Beas, regidor de Cultura ‘volem renovar i refrescar cada any la Festa Major’

El regidor de Cultura i Joventut, Juan Pablo Beas ha fet un repas a Ràdio Sant Andreu dels actes de la Festa Major 2016 a Sant Andreu de la Barca. El regidor ha destacat la diversitat d’activitats i actes adreçats a tot tipus de públic

Regidors Juan Pablo Beas PSC

Del 2 al 5 de setembre Sant Andreu de la Barca viurà una nova edició de la Festa Major amb novetats respecte als anys anteriors.

Com és habitual una entitat de Sant Andreu de la Barca serà l’encarregada d’oferir el pregó de Festa Major i en aquesta edició serà La Societat El Casino.

El divendres el vespre  es podrà gaudir de La Festa SuperMartxé a  l’escenari central de l’avinguda Constitució, que recrea les multitudinàries festes que es fan a Eivissa i que apleguen cada cap de setmana a més de 12.000 persones.

Dissabte al vespre la música serà protagonista amb els tributs a Heroes del Silencio i Queen amb les formacions Heroes de leyenda i  Remember Queen per donar pas a les dues de la matinada de la 23a edició de la Gimcana Nocturna.

Diumenge  a la tarda el protagonisme serà per la Holy Partyque l’any passat va aplegar a més de 3.000 persones i al vespre el grup Strombers oferiran la seva actuació.

La cercavila de gegants, el correfoc, la Festa de l’aigua i l’escuma, són algunes de les activitats més tradicionals i consolidades que no falten aquest any al programa de la Festa Major, on també s’ha previst  la representació de l’obra “Dos”, amb Juanra Bonet i David Fernández al Teatre Núria Espert.

El cartell anunciador de la festa és en aquesta ocasió obra de l’artista local Rubén Pérez.