98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Entrevista amb l’alcaldessa Ana Alba – Febrer 2022

Entrevista amb l’alcaldessa Ana Alba – Febrer 2022

Ràdio Sant Andreu ha emès l’espai mensual d’entrevista amb l’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba corresponent al mes de febrer.

L’alcaldessa ha comentat l’actualitat de Sant Andreu de la Barca fent referència al ple extraordinari celebrat el 14 de febrer on el consistori va aprovar tramitar a la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat l’inici de l’expedient sobre els pagaments als càrrecs electes de l’anterior legislatura.
Alba, ha comentat a Ràdio Sant Andreu que “és una situació que no és agradable i les persones afectades estan rebent un escarni públic que no es mereixen, perquè ells no han fet res d’incorrecte. L’alcaldessa destaca que” Els fets que es jutgen, van ser aprovats en el plenari per la majoria dels partits polítics fins a l’any 2019 i sense cap informe en contra ni de secretaria ni d’intervenció”.

La Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat, ha comentat l’alcaldessa “és  qui té potestat per emetre una resolució i assenyalar sí els fets són o no anul·lables”. Finalment, sobre aquesta qüestió afirma que “acatarem la llei i farem un ple per comentar la resolució”.

A l’entrevista també s’ha fet referència a la desestimació a les al·legacions presentades als pressupostos per part de Fem Sant Andreu.

L’alcaldessa Ana Alba també ha comentat l’inici de les activitats al Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Campany, el Labsab i la recuperació de celebracions com el Carnaval o el Dia d’Andalusia.

El Banc d’Aliments de Sant Andreu de la Barca ampliarà el seu espai per oferir un millor servei. Actualment, unes 300 famílies de la ciutat fan ús del Banc d’Aliments i el consistori planteja a més de l’ampliació, un canvi de model que l’alcaldessa definit com a “garantia alimentària” on els usuaris podran rebre informacions sobre el reaprofitament alimentari i receptes saludables.

Entre els projectes que s’estan duent a terme aquest 2022 destaca l’inici de les obres del nou pavelló de gimnàstica esportiva i artística “portem dos anys esperant el projecte i esprem que aviat estigui finalitzat i l’entitat el pugui utilitzar”. Les obres compten amb un pressupost de 600.000 euros.