98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Entrevista amb l’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba – desembre 2021

Entrevista amb l’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba – desembre 2021

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca ha comentat l’actualitat local a l’entrevista realitzada a Ràdio Sant Andreu.

Ha anunciat que el ple del 27 de desembre  està prevista l’aprovació dels pressupostos municipals que segons ha declarat l’alcaldessa són uns pressupostos ” principalment basats en els valors d’igualtat, de justícia social, foment de l’ocupació i la lluita contra el canvi climàtic. Uns pressupostos que ens ajudin a  superar els efectes de la pandèmia i la recuperació dels col·lectius més vulnerables”.

Sobre la remodelació del cartipàs municipal assenyala que “no es descarten més canvis”, i s’espera que  en el ple de desembre ja podrà entrar la nova regidora del PSC,  Vanesa Molina en substitució  de Charo Ramírez.

A l’entrevista, l’alcaldessa ha fet referència a la presentació dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible” i de la remodelació dels Jardins Pedemonte que afirma que suposarà “un gran canvi, un cop finalitzada la remodelació”.

Sant Andreu de la Barca ha iniciat la campanya de Nadal amb propostes culturals i comercials, Alba ha destacat que des de l’Ajuntament “Seguim apostant pel comerç local i creiem que a sant Andreu de la Barca tenim de tot i que cal apostar pel comerç de proximitat”
Sobre la celebració del Fira Juga i la cavalcada de reis, l’alcaldessa ha matisat que “de moment les preparem, però haurem d’esperar la situació de la pandèmia del moment”. Sobre la cavalcada ha assegurat que no es farà la presentació i rebuda habitual dels Reis, però sí que està prevista una cavalcada pels carrers de Sant Andreu de la Barca.

Finalment ha dedicat unes paraules a Lluís Tomàs, periodista i polític del PSC i exalcalde de Castellví de Rosanes mort dimarts als 63 anys.