98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Entitats esportives de Sant Andreu de la Barca mostren l’agraïment a la Guàrdia Civil per l’ús de les seves instal·lacions

Entitats esportives de Sant Andreu de la Barca mostren l’agraïment a la Guàrdia Civil per l’ús de les seves instal·lacions

Les entitats han lliurat unes samarretes personalitzades de les seves equipacions i l’alcalde Enric Llorca ha lliurat al general de la Guàrdia Civil Pedro Garrido l’escut d’or de la ciutat.

Entitats esportives SAB - Guardia Civil 00
Va ser l’agost de 2020 quan l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va signar un acord amb la Guàrdia Civil per a l’ús de les seves instal·lacions esportives durant la pandèmia de la Covid-19.
Les entitats esportives que  han fet ús de la pista d’atletisme i del poliesportiu de la caserna són el Club d’Handbol, l’Atletisme i el Futbol Sala.  Com a mostra d’agraïment han lliurat al general de la Guàrdia Civil, Pedro Garrido una samarreta dels respectius equips personalitzada amb el seu nom.

Entitats esportives SAB - Guardia Civil 003

Pedro Garrido ha estat el cap del cos de la Guàrdia Civil a Catalunya i ara passarà a la reserva.

Entitats esportives SAB - Guardia Civil 004

 

L’alcalde Enric Llorca, ha manifestat l’agraïment i ha lliurat al general l’escut d’or de la ciutat i ha destacat la col·laboració entre el consistori i la Guàrdia Civil.

Entitats esportives SAB - Guardia Civil 005

El general Garrido s’ha mostrat satisfet d’aquests reconeixements.

Entitats esportives SAB - Guardia Civil 002
L’acte s’ha celebrat a la sala de plens i ha comptat amb la presència de l’alcalde Enric Llorca i regidors dels govern municipal, el tinent coronel responsable de la comandància, Pedro Pizarro, el subdelegat del Govern a Barcelona Carlos Prieto i representants de les entitats esportives.