98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Enric Llorca optarà a la reelecció com a cap de llista del PSC a les properes Eleccions Municipals

Enric Llorca optarà a la reelecció com a cap de llista del PSC a les properes Eleccions Municipals

Ellorca SAB

Els militants del PSC de Sant Andreu de la Barca han escollit amb un 97% dels vots a Enric Llorca com a candidat a l’alcaldia, dins el procés de primàries encetat fa unes setmanes i obert a tota la militància.

En el comunicat emès pel PSC de Sant Andreu de la Barca asseguren que l’actual alcalde va fer entrega aquesta setmana dels avals necessaris per participar a les primàries -procés que ell mateix va demanar tot i no esser obligatori- i que com a la resta d’agrupacions on s’han desenvolupat, han comptat amb la supervisió d’una junta electoral de la federació del Baix Llobregat.

Per la seva banda Enric Llorca ‘ha agraït el suport dels i les socialistes de Sant Andreu de la Barca i ha mostrat la il·lusió de continuar encapçalant un projecte de canvi, de transformació de la nostra ciutat i de defensa de les persones’.

Enric Llorca es presenta així a les seves sisenes eleccions municipals.

Aquest dimecres  el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu, ha entrevistat a l’alcalde, Enric Llorca on ja anunciava la possibilitat de tornar a presentar-se com a cap de llista del PSC a Sant Andreu de la Barca.