98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Enric Llorca, alcalde SAB ‘ vetllarem perquè a l’IES El palau es doni un ensenyament de qualitat i sense discriminacions’

Enric Llorca, alcalde SAB ‘ vetllarem perquè a l’IES El palau es doni un ensenyament de qualitat i sense discriminacions’

L’alcalde ha destacat  en el ple que IES el Palau ‘compta amb una trajectòria molt bona  i amb molt bon prestigi pel que fa a  l’ensenyament’.

institut el palau sabL’alcalde Enric Llorca ha expressat en el ple municipal la preocupació sobre la situació de l’IES el Palau arran de la denuncia  a 9 professors per part de Fiscalia.

La Fiscalia denuncia als docents per possibles vexacions i humiliacions a fills de guàrdies civils després dels fets  de l’1 d’octubre.

L’alcalde Enric Llorca expresava al final del ple que a la junta de portaveus s’havia mostrat, entre els regidors,  una preocupació sobre la situació del centre escolar.

L’alcalde ha  destacat que es faran reunions per tal de mostrar tota  la informació a la resta de regidors.  Llorca destacava en el ple que IES el Palau ‘compta amb una trajectòria molt bona  i amb molt bon prestigi pel que fa a  l’ensenyament’.

Enric Llorca afegia  que ‘al marge dels fets que han pogut o no succeïr,  i que no ens constituim com jutges, ens importa i vetllarem perquè a l’IES El palau es doni un ensenyament de qualitat i sense discriminacions de ningú’.