98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / En marxa el 4rt Concurs de Monòlegs Amateurs de Sant Andreu de la Barca

En marxa el 4rt Concurs de Monòlegs Amateurs de Sant Andreu de la Barca

El proper 17 d’abril se celebrarà una nova edició al Teatre Núria Espert on el humor i les rialles seran les protagonistes.

smile
En aquesta edició, i amb l’objectiu de millorar la qualitat dels monòlegs, l’organització farà una selecció prèvia dels millors monòlegs.

Tots els monologuistes participants hauran de presentar un curt vídeo de 3 minuts aproximadament, o aparegui part del seu monòleg. La organització seleccionarà els 6 millors, i aquests participaran a la gala del 17 d’abril.

Tots els monologuistes que vulguin participar podran fer les inscripcions des del 24 de març fins al 6 d’abril. Tota la informació detallada la podeu trobar penjada awww.santandreujove.cat

Els tres millors monologuistes seran guanyadors de tres premis econòmics: dos premis del jurat de 350 i 150 euros; i un premi del públic de 250 euros.

A més, tots els assistents podran comprar la seva entrada a partir del 30 de març, a un preu 3 euros amb entrada anticipada, 2 euros amb preu jove i 4 euros en taquilla. A través dels sistemes habituals de compra del Teatre Núria Espert, a traves de www.teatrenuriaespert.cat

 

Escolta el reportatge de la tercera edició