98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat local / Els Castellers de l’Adroc no participaran en la trobada castellera de les Festes Decennals de la Candela a Valls

Els Castellers de l’Adroc no participaran en la trobada castellera de les Festes Decennals de la Candela a Valls

L’entitat ha emès un comunicat on explica els motius de la decisió

Els Castellers de l’Adroc renuncien a participar en la Trobada Castellera de les Festes Decennals de la Candela a Valls prevista per al 30 de gener.

En un comunicat a les xarxes socials expressen la decisió de no participar assegurant que “A l’Adroc sempre hem posat al davant la salut i la seguretat de tots els membres de la colla i en aquesta ocasió no podíem fer cap altra cosa”. També assenyalen que “La situació és força complicada i tant els nostres sanitaris com el grup COVID de la Coordinadora ens desaconsellaven l’inici precipitat dels assajos i la participació en la trobada de colles de les Decennals”.

La decisió no ha estat fàcil per l’entitat castellera “Aquesta ha estat una decisió molt difícil per una junta i tècnica que porta pocs dies al capdavant de la colla, la participació en aquesta trobada era una fita històrica per la colla de la camisa de quadres”.

Altres colles com els Minyons de Terrassa, els Gausacs de Sant Cugat, els Castellers de Sants, els Bordegassos de Vilanova o els Capgrossos de Mataró han pres la mateixa decisió.