98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / El tercer concurs de monòlegs de Sant Andreu de la Barca ja està en marxa

El tercer concurs de monòlegs de Sant Andreu de la Barca ja està en marxa

3 concurs de monolegs660px
El divendres 9 de maig el Teatre Núria Espert acollirà la tercera edició del concurs on diferents monologuistes competiran per emportar-se un dels tres premis en joc, un del públic, i dos premis més que atorgarà un jurat especialitzat.

Si ets monologuista i vols participar cal fer una inscripció a  www.humoraprimeravista.cat abans del dia 2 de maig.

Saül Caballero, coordiandor del Departament de Joventut a l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat les bases del concurs al programa Via directa de Ràdio Sant Andreu.

Si vols passar una nit diferents, no t’ho pensis més!, apropa’t el proper 9 de maig al Teatre Núria Espert, i gaudiràs d’un espectacle que et curarà l’avorriment!, recorda que la millor medicina és HUMOR A PRIMERA VISTA, el 3r Concurs de Monòlegs de Sant Andreu de la Barca.

Les entrades ja es poden comprar anticipadament al web del Teatre Núria Espert, www.teatrenuriaespert.cat, per un preu de 3 €. A més, si tens menys de 25 anys l’entrada et sortirà més econòmica, per tant sols 2,5 €, i si no et decideixes fins l’últim moment, tampoc hi haurà problema, podràs comprar la teva entrada una hora abans del començament del concurs per 4 €.

En les properes setmanes, el programa Via directa sortejarà 4 entrades dobles per poder assitir a l’esdeveniment.