98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Servei Local de Català obre la matrícula als cursos de català del tercer trimestre

El Servei Local de Català obre la matrícula als cursos de català del tercer trimestre

Rosa Monforte, responsable del Servei Local de Català ha donat detalls a Ràdio Sant Andreu del procés d’inscripció i matrícula 

Els dies 24 i 25 per a alumnes del trimestre anterior o per a antics alumnes del CPNL, entenent com a antics alumnes els que ho han estat en els darrers dotze mesos.

Els dies 28 i 29 és el torn general per a la resta de persones interessades.

En tots els casos cal haver acreditat anteriorment el nivell amb una prova de col·locació, en cas que es tinguin uns coneixements previs. En cas contrari l’alumne només es podrà matricular del curs immediatament posterior al que ja ha fet.

No cal haver fet proves de nivell o de col·locació en els casos en què l’alumne s’hagi de matricular en un nivell que parteix de zero com el Bàsic 1 o l’Intermedi 1, que són els os cursos que parteixen de zero per al nivell oral i escrit respectivament.

Els alumnes que ja han fet un curs presencial aquest darrer trimestre no han de fer res perquè el professor ja els formalitza la matrícula a classe abans d’acabar el curs per poder continuar amb el trimestre següent.

Cursos que s’ofereixen a Sant Andreu de la Barca

· Bàsic 1 (45 h) dimarts i dijous de 18.30 a 20.30 h

· Bàsic 2 (45 h) dimarts i dijous de 10 a 12 h

· Elemental 3 (45 h) dimarts i dijous de 16 a 18 h

· Bàsic 3 (45 hores) dilluns i dimecres de 10 a 12 h

 

Els cursos del tercer trimestre s’inicien el 4 o 5 d’abril i finalitzen el 21 o 22 de juny, llevat dels cursos intensius de nivell C2, que acaben a finals de juliol.