98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El santandreuenc Miquel Gimenez Homar presenta el seu primer curtmetratge al Teatre Núria Espert

El santandreuenc Miquel Gimenez Homar presenta el seu primer curtmetratge al Teatre Núria Espert

Serà aquest divendres 13 de gener al Teatre Núria Espert a les 20 h.

Col·laborador de Ràdio Sant Andreu i després de finalitzar dels seus estudis de direcció de cinema, Miquel Giménez ha rodat “Crecer”, el seu primer curtmetratge o també exerceix de guionista i productor.

Rodat a Vilanova de Sau, el curtmetratge se centra en Markel, és un jove que està ancorat en el seu passat. El dia que se celebra l’aniversari de la seva mare, decideix escapar-se al bosc, fugint del temor que li provoca la seva figura paterna. En aquest viatge, Markel es veurà obligat a enfrontar-se a les seves pitjors pors alhora que iniciarà el seu ritu de creixement.

 

Miquel Gimenez ha donat detalls a Ràdio Sant Andreu sobre el procés de creació i rodatge del curtmetratge que presentarà el 13 de gener al Teatre Núria Espert.

L’entrada es gratuïta i s’establirà la taquilla inversa, és a dir, que l’espectador decideix quina quantitat paga un cop vist el curtmetratge.