98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Consum / El programa Via Directa inicia un nou espai sobre consum

El programa Via Directa inicia un nou espai sobre consum

L’advocat Raimon Margalef, responsable de l’Oficina Municipal Informació al Consumidor de Sant Andreu de la Barca, comentarà el segon dijous de cada mes els drets dels consumidors i resoldrà els dubtes dels oients.

Sant Andreu de la Barca compta amb una oficina de l’OMIC a Les Escoles Velles (Carretera de Barcelona 1)  on es tramiten les queixes o dubtes dels consumidors.

El dijous 17 de març s’han organitzar diveres acticitats relacionades amb el consum. Entre els activitats previstes hi haurà  una carpa informativa amb tècnics de consum de la Unio Consumidors de Catalunya  informaran als ciutadans de 10 a 18h a la Plaça Federico Garcia Lorca.

A la tarda està prevista una xerrada a les 15:30 a la Sala de Conferències de les Escoles Velles adreçada principalment  als comerços sobre  consum responsable on es tractaran qüestions refrents a  fulls de reclamació i tramitació dels mateixos,   factures, tiquets de venda i pressupostos, etiquetatge i preu i rètols i horaris comercials.

 

OMIC – ESCOLES VELLES
Horari: Dijous, de 11:00 a 13:00 hores i de 16:00 a 18:00 hores. Darrer dimecres de cada mes de 16:00 a 18:00 horesTelèfon: 936356407

Correu electrònic: consum@sabarca.cat

 

 

 

 

Raimon Margalef