98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu arriba als 3500 programes oferint l’actualitat local i entreteniment

El programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu arriba als 3500 programes oferint l’actualitat local i entreteniment

L’espai radiofònic presentat i dirigit per Jordi Milian ofereix aquesta setmana una programació anomenada “Vintage” amb  entrevistes, seccions i reportages històrics.

Avui hem recordat l’espai de cuina d”Antonio Cano i Josep Martín de Restaurant El Palau Vell, la secció de cultura japonesa de Sergi Garcés, les seccions de la Versió Desconeguda de Vicenç Comajuncosas, les cròniques de Sara Rayo des de Londres, les sèries de televisió de Saul Caballero a més de l’entrevista amb l’actriu Núria Espert i el reportatge de la inauguració del testre santandreuenc

Via directa va començar les seves emissions el mes de setembre de 2001. De les emissions setmanals del seu inici, l’any 2008  va començar les emissions diàries.  Via directa ha donat cobertura a l’actualitat local amb entrevistes i reportatges a  personalitats destacades del món polític, social, esportiu i cultural de Sant Andreu de la Barca. Hem estat testimonis del dia a dia de Sant Andreu de la Barca.

Durant tots aquests anys ha destacat per ser un programa d’actualitat local que ha combinat amb l’entreteniment. Més de d’una setantena de col·laboradors han comptat amb una secció fixe en les diferents temporades de programa.

Volem donar les gràcies als oïents i col·laboradors per la seva confiança i suport. I també un record especial per a totes aquelles persones que en algun moment han passat pels micròfons del Via Directa.

Via Directa es pot escoltar de dilluns a divendres de 10 a 12 h i de 17 a 19 h.