98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El programa HIP HOP USA RADIO arriba a les 400 edicions a Ràdio Sant Andreu i s’acomiada temporalment dels seus oients

El programa HIP HOP USA RADIO arriba a les 400 edicions a Ràdio Sant Andreu i s’acomiada temporalment dels seus oients

El programa presentat per Sergio Casas finalitza les seves emissions del programa Hip Hop USA Radio. Han estat 10 anys portant el millor del gènere musical. El comiat no és per sempre, Sergio Casas ha anunciat en el programa 400 que de moment és un descans temporal per iniciar nous projectes al voltant de la ràdio i la cultura Hip Hop.


Sergio Casas Kittmix ha estat un dels locutors musicals més veterans de l’emissora municipal. Hip Hop Usa Radio ha estat un programa referent amb emissions a França, Perú, Colombia, Argentina, Mèxic, Estats Units, Regne Unit i Cuba.  El programa també es pot escoltar a través de la plataforma IVOOX, arribant al TOP3 dels programes i podcasts de Hip Hop més escoltats.

Des de Ràdio Sant Andreu volem donar les gràcies a Sergio Casas per tots aquests anys i la gran feina feta amb rigor i professionalitat.
A Ràdio Sant Andreu fins a la finalització de la temporada emetrem els divendres de 15 a 16 h els millors programes de Hip Hop USA Radio.
https://www.radiosantandreu.com/hip-hop-usa-radio/