98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Programa de Formació i Inserció finalitza el curs amb molt bons resultats i amb alumnes molt motivats

El Programa de Formació i Inserció finalitza el curs amb molt bons resultats i amb alumnes molt motivats

Onze alumnes han finalitzat el  Programes de Formació i Inserció (PFI) que s’ha impartit a Les Escoles Velles de Sant Andreu de la Barca.

La formació  del PFI  s’adreça a joves entre 16 i 21 anys que es troben en atur i sense titulació de l’Eso  amb l’objectiu principal d’ajudar-los  a la seva inserció laboral i formativa.

El programa es duu a termer gràcies al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i a l’Ajuntament de Sant Andreu de la
Barca, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

El programa consta de  1000 hores, uns vuit mesos de formació amb una part teòrica i una altra de pràctica per aconseguir una especialització en auxiliar de comerç i atenció al públic per aquest motiu els comerços locals també hi participen oferint contractes de pràtica.

Des de fa més de  vint anys s’ofereix aquesta formació a Sant Andreu de la Barca amb resultats molt positius que han ajudat a molts joves a incorporar-se al món laboral i a continuar els seus estudis.

Un projecte consolidat, tal i com ha destacat l’alcalde Marc Giribet en l’acte de lliurament dels diplomes. Per la seva banda la regidora d’Educació i Formació, Anna Serra ha destacat a Ràdio Sant Andreu que el PFI “és un èxit educatiu”.

Ràdio Sant Andreu també ha conegut el testimoni de dues alumnes, Dounya i Saray que s’han mostrat molt motivades i engrescades per iniciar nous reptes i projectes, un cop finalitzat el PFI.

La tutora i professora del PFI, Carmen López ha destacat la motivació dels alumnes per aconseguir els seus objectius.