98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El portal web de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca obté el Segell InfoParticipa  amb un 98% i es reconegut per la seva transparència

El portal web de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca obté el Segell InfoParticipa  amb un 98% i es reconegut per la seva transparència

La pàgina web i el portal de transparència municipals obtenen un puntuació del 98% i obté la distinció que reconeix la qualitat de la informació dels portals de transparència i pàgines web de les administracions públiques de Catalunya.

L’Ajuntament ha renovat aquest segell amb un 98% dels indicadors positius, el que significa un increment de 8 punts respecte a l’any anterior.

Aquest reconeixement avalua l’índex de compliment de transparència dels webs corporatius a partir d’aplicar una sèrie d’indicadors adaptats a la llei i al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública. Per fer-ho, el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) avalua la informació pública dels ens locals des de la perspectiva que aquesta permeti a la ciutadania conèixer quin són els seus representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació tenen al seu abast.

El segell Infoparticipa és una marca de qualitat que pretén donar garanties de confiança i credibilitat a les ciutadanes i els ciutadans, a la vegada que també es tracta d’un incentiu pels responsables polítics i tècnics a la hora de treballar en la transparència a les pàgines webs municipals.