98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Ple d’aquest novembre votarà els pressupostos per al 2024

El Ple d’aquest novembre votarà els pressupostos per al 2024

El ple municipal s’avança al dimecres 29 de novembre pel festiu local de Sant Andreu.

L’alcalde Marc Giribet ha avançat a Ràdio Sant Andreu com seran aquests pressupostos que ha qualificat de “conservadors i de contenció”. Ha recordat que “Si hem demanat un esforç a la ciutadania amb la modificació de l’IBI, els pressupostos han de ser de manteniment i de contenció de la despesa i estabilitat econòmica de l’ajuntament”.

Les inversions en via pública i els ajuts socials són els principals eixos dels nous pressupostos, segons destacat l’alcalde a l’emissora municipal.

 

El Ple Municipal Ordinari del mes de novembre començarà a les 19 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Abans, a les 18 hores començarà l’Audiència Pública Catalana. Totes dues sessions seran retransmeses en directe per Ràdio Sant Andreu.

Aquest canvi de data afecta també al termini per registrar preguntes per a què siguin respostes a la sessió plenària, que també s’avança 24 hores, i que per tant, acaba el diumenge abans del ple a les 23.59 hores. El registre de preguntes s’ha de realitzar a través del tràmit d’instància genèrica