98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Carmen Orós “volem agraïr la confiança de tots els alumnes que han passat pel centre El Palau School”

Carmen Orós “volem agraïr la confiança de tots els alumnes que han passat pel centre El Palau School”

El Centre d’Estudis El Palau va obrir les seves portes fa tretze anys i des de llavors ofereix ensenyament en anglès. L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca lliurarà la Medalla al Mèrit Empresarial 2023.

Carme Orós, directora  Centre d’Estudis El Palau ha fet un repàs per la història de l’escola.

Amb l’ajut de la seva mare Maria Jesús Rodríguez,  va iniciar el projecte del centre d’estudis passat d’un centenar d’alumnes incials al miler actual. La directora del centre assegura que “dvam anar creixent i construint l’escola que volíem amb el propòsit d’intentar apropar la llengua anglesa a la població de Sant Andreu de la Barca”.

Bona part dels professors de la plantilla actual  han estat abans alumnes, un fet que Orós defineix com “la cantera de l’escola”. Un equip que assegura “que la nostra bona reputació és gràcies a tot l’equip del Palau School: des de les teachers que treballen al centre des del primer dia fins les noves incorporacions, moltes d’elles antigues alumnes, sense oblidar-nos de la feina de recepció.”

També recorda “tenim la sort de tenir famílies que ens han recolzat des del primer dia i ens mostren la seva confiança i estima any rere any.”

Actualment des del Centre d’Estudis El Palau – El Palau School  donen servei a persones de totes les edats i nivells. Des de nens i nenes de 3 anys fins a joves i adults de nivell més alt (C2). Preparem per a exàmens oficials de Cambridge. També  col·laboren amb altres entitats educatives com la Llar d’infants Verge del Pilar, on fan classes d’anglès per a nadons. A l’estiu ofereixen el casal infantil, intensius i viatges d’estudis a Anglaterra per a adolescents.