98.0 fm En directe Signal
Home / Societat / El món del motor es solidaritza amb Coco

El món del motor es solidaritza amb Coco

L’esplanada de Mercat Setmanal de Sant Andreu de la Barca acull l’esdeveniment Locos por el motor de 10.00 a 17.00h.
Coco i Locos por el motor

La concentració  de cotxes tuning canvia aquest any de format i es converteix en un esdeveniment més familiar i que comptarà també a la presència de motocicletes i d’activitats solidàries.

Els participants i també el públic assistent podrà aportar aliments que seran destinats al Fòrum Solidàri d’Entitats i es farà un sorteig amb un premi molt especial que permetrà al guanyador pintar el seu cotxe amb la tècnica Plasti Dip.

Els diners aconseguits amb aquest sorteig aniran destinats a La Asociación benéfica de lucha contra el neuroblastoma y otros tumores infantiles Coco Esperanza y vida per ajudar a Coco un nen de cinc anysde Sant Andreu  de la Barca a qui li han diagnosticat un neuroblastoma.
En aquests moments  la familía realitza diverses activitats solidàries per aconseguir els diners necessaris per rebre el tractament adecuat que pugui curar-lo i per aquest motiu han creat l’associació.

El programa Via directa ha entrevistat a Francis ‘Coco’ i els seus pares Fran Garlito i Mª Jesús Martínez a més de Santiago i Agustín Grillo de Grillo Sports i Beni Smith organitzador de l’esdeveniment.

Galeria fotogràfica.