98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / “El meravellós món de l’ornitologia: Els Ocells”, el tema de la Gimcana Nocturna 2015

“El meravellós món de l’ornitologia: Els Ocells”, el tema de la Gimcana Nocturna 2015

La Gimcana Nocturna de Sant Andreu de la Barca ja escalfa motors de cara la nova edició. Coincidint amb la Festa Major, la matinada de dissabte 5 de setembre començarà una nova edició de la tradicional activitat on hi participaran una seixantena de grups.

Cada any s’escull un tema perquè els participants es disfressin i  l’edició del 2015 s’ha decidit  “El meravellós món de l’ornitologia: Els Ocells”.

Gimcana Nocturna 2014 - 05

 

Normes a tenir en compte per a la Gimcana Nocturna

  • La Gimcana Nocturna és una activitat juvenil que es fa en carrers, places i equipaments del municipi durant la nit del dissabte i matinada del diumenge de Festa Major. La Gimcana té per objectiu la participació, el treball d’equip i la bona sintonia entre els diferents joves. L’activitat es basa en proves d’acció, d’habilitat, d’imaginació i d’intel·ligència sobre un tema central.
  • Es demanarà als grups que respectin les normes de convivència del municipi i que tinguin una atenció especial envers el descans del veïnat i l’entorn per on es desenvolupen les proves.
  • Es demana als grups el consum responsable d’alcohol, per la qual cosa cadascun dels participants és responsable dels seus actes.
  • Un cop finalitzi la gimcana, cada grup ha de deixar els elements voluminosos d’ambientació que pugui portar (carros, cartrons, disfresses…) en els llocs que s’habilitaran per a aquest efecte.
  • Qualsevol actitud, acció o comportament incívic dels participants serà motiu de desqualificació per part dels organitzadors i en seran informats, si cal, els organismes competents.