98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Kit Digital pot ajudar a les empreses a millorar la seva digitalització i competències digitals

El Kit Digital pot ajudar a les empreses a millorar la seva digitalització i competències digitals

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avanç significatiu al nivell de maduresa digital de les empreses beneficiàries a través de les solucions dels agents digitalitzadors.

Es podran rebre bons en conceptes com la creació del lloc web i presència a internet, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, gestió de clients, business intelligent i analítica, gestió de procesos, factura electrónica, serveis i eines d’oficina virtual, comunicacions segures i ciberseguretat.

Es tracta de bons digitals de 12.000 euros que podran accedir  empresasentre 10 i 49 treballadors.

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci. Si l’empresa beneficiària compleix les condicions establertes a les bases de la convocatòria de l’ajuda del Kit Digital, podrà disposar d’un bo digital per accedir a les solucions de digitalització.

Inma Ortega i Noelia Redondo, tècniques de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca han comentat a Ràdio Sant Andreu detalls del programa KIt Digital.

 

Més informació  a

https://www.kitdigital.net/

https://www.acelerapyme.gob.es/va