98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / El Consell Comarcal del Baix Llobregat rebrà 400.000 euros pel control de mosquits

El Consell Comarcal del Baix Llobregat rebrà 400.000 euros pel control de mosquits

Finalment la Generalitat destinarà 400.000 euros pel finançament de les activitats del Servei de Control de Mosquits  que es troba  en aquests moments desenvolupant la campanya anual de control i de prevenció de mosquits.
mosquit_0_0

El Consell Comarcal del Baix Llobregat informa en un comunicat que el Govern, a través del conseller de la Presidència i portaveu del govern, Francesc Homs, ha comunicat al president del Consell, Joaquim Balsera, que destinarà els diners per assolir el finançament del Servei de Control de Mosquits durant 2014.
Balsera i Homs han mantingut els últims dies diverses reunions per tractar de resoldre el problema que es va originar recentment, quan la Generalitat va comunicar al Consell que no aportaria els recursos econòmics per al manteniment del Servei aquest any.

Els alcaldes del Baix Llobregat junt amb el president del Consell han insistit que es tracta d’un servei bàsic que pot afectar la salut pública i que el Consell l’ha prestat per delegació de competències de la Generalitat. Fruit de la situació, des del Consell es va demanar als ajuntaments i altres institucions que ampliessin les aportacions econòmiques que ja feien.

Joaquim Balsera ha volgut destacar l’esforç de totes les parts per resoldre el manteniment del Servei tot i que ha subratllat que és necessari que es mantingui un marc estable de finançament del centre per als pròxims anys.