98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Club de Tennis Sant Andreu organitza una nova jornada solidària i esportiva

El Club de Tennis Sant Andreu organitza una nova jornada solidària i esportiva

El dissabte 15 de juny al Complex Esportiu de Can Salvi, l’entitat esportiva organitza una nova edició de la jornada solidària. que compatarà amb diverses activitats i la presència del campió olímpic Marc López i Peke, jugador professional de tennis en cadira de rodes

Club de Tennis Jornada solidàriaVanessa Serrano,  directora de l’Escola de tennis i padel del C.T.Sant Andreu de la Barca  i Josep Maria Garcia representants dels pares i mares de l’escola han comentat en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu les activitats previstes.

L’entrada per gaudir de les activitats és de 5 euros i  servirá per col·laborar amb l’associació ASME, adreçada a nens que pateixen el síndrome de Smith-Magenis es una enfermetat genètica de naixement que afecta al cromosoma 17 i que es produeix totalment a l’atzar.

Les activitats començaran a les 10h a les instal·lacions de Can Salvi amb classes de tennis i de padel,  classes dirigides de Body pump i Zumba i sortejos de regals per tots els participants.
El Dj Charly Mc Fly amenitzarà musicalment la jornada solidària.