98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / Eduard Pineda dissenya el cartell de la Festa Major de Sant Andreu de la Barca

Eduard Pineda dissenya el cartell de la Festa Major de Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha presentat el cartell de la seva Festa Major, que signa el dissenyador local Eduard Pineda i que recull els elements més característics de l’esdeveniment.

cartell festa majorLa Festa Major es celebra el primer cap de setmana de setembre, enguany del 4 al 7, i el cartell reflexa la tradició i la modernitat i recull aspectes tan destacats i característics de la festa de Sant Andreu de la Barca com la gimcana nocturna, la música, els diables o els gegants, dues entitats que aquest any fan de pregoneres amb motiu del vintè aniversari de la seva creació.

El cartell també inclou representants de les diverses generacions de la ciutat.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha apuntat que “el cartell vol expressar la il·lusió de la gent de Sant Andreu de la Barca quan arriba la Festa Major i com tothom viu amb intensitat aquests dies”.

Beas ha recordat que des de fa tres anys l’Ajuntament aposta pels dissenyadors locals per anunciar la festa “potenciant d’aquesta manera també la feina que es fa a la ciutat”.

La Festa Major de Sant Andreu de la Barca es celebrarà aquest any del 4 al 7 de setembre i presenta importants novetats, com ara el trasllat de la recepció oficial de les entitats al Teatre Núria Espert o l’organització d’una cercavila prèvia al pregó.

La música la posarà enguany el cantant Manu Tenorio, que actuarà al escenari central de l’avinguda de la Constitució en un concert gratuït. L’actor Joan Pera serà l’encarregat d’estrenar la temporada de teatre de la ciutat amb la representació del seu espectacle “Fer Riure és un art”.