98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Dos voluntaris de Protecció Civil de Sant Andreu de la Barca reben els seus diplomes del Curs Bàsic

Dos voluntaris de Protecció Civil de Sant Andreu de la Barca reben els seus diplomes del Curs Bàsic

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Andreu de la Barca, segueix formant els seus voluntaris perquè puguin donar un servei de més qualitat als ciutadans

proteccio civil
Lucía de la Fuente i Francisco Pineda, membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Andreu de la Barca, van rebre dissabte passat el diploma acreditatiu d’haver superat el Curs Bàsic per a voluntaris, que organitza l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).

Tots dos han superat aquest curs, que anteriorment també han realitzat altres membres de l’Associació, el qual és imprescindible perquè l’Ajuntament procedeixi al seu nomenament com a voluntaris.

Es tracta d’un curs amb formació online i també presencial que s’ofereix a l’ISPC, amb el contingut sobre protecció civil adaptat al context actual de les emergències a Catalunya, elaborat per la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC).

Enguany s’han incorporat novetats com el reforç dels aspectes psicosocial i de principis d’actuació, i tots aquells aspectes fruit de la modificació del sistema de protecció civil i emergències amb el pas dels anys.