98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / Doble representació teatral aquest cap de setmana al Núria Espert

Doble representació teatral aquest cap de setmana al Núria Espert

El teatre per a nadons de L’arbre de la vida’Per un sí o per un no amb Lluís Soler i Xavier Boada centren l’oferta teatral per aquest cap de setmana a Sant Andreu de la Barca.

Ramón Ferrer, tècnic de Cultura ha comentat les dues obres al programa Via directa de Ràdio Sant Andreu.


teatre 29 30 març

L’arbre de la vida”
Dissabte 29 de març
Dues sessions 17 i 18h
El Teatre Núria Espert acollirà, per primera vegada, una obra per a nadons de 6 mesos a tres anys.
La Companyia Aboon Teatre oferirà l’espectacle “L’Arbre de la Vida” en dues sessions el dissabte 29 de març, a les 17 h. i a les 18 h.
L’arbre de la vida és un espectacle que juga amb la llum de colors, les formes i la música per aconseguir un ambient idoni per a que els nens i nenes gaudeixin d’un espectacle molt proper i sensible que no deixarà indiferent als més menuts.
Aquest cop el petit públic no estarà a la platea, sinó que per poder copsar la proximitat de l’espectacle, tothom estarà al escenari.
Aforament limitat a 70 places en cada sessió.

Venda d’entrades a www.teatrenuriuaespert.cat


Per un sí o per un no

Diumenge 30 de març
19h
Per un sí o per un no tracta de dos vells amics que, a partir d’una conversa anodina, entren en una batalla sense treva i s’enfonsen en un joc de postures irreconciliables. Està articulada entorn la “veritat” dels mots, que pot dur a conseqüències incalculables. Dos mestres de l’escena catalana, Lluís Soler i Xavier Boada, en un intens repte interpretatiu.