98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Trobada gegantera de Festa de Sant Andreu aquest diumenge

Trobada gegantera de Festa de Sant Andreu aquest diumenge

FIRA PRIMAVERA - Presentació nova Bruixilda 02

Dani Perea, cap de colla de l’Agrupació Cultural Aigüestoses ha comentat a Ràdio Sant Andreu la trobada gegantera de tindrà lloc el diumenge 1 de desembre a Sant Andreu de la Barca.

L’inici aquest cop serà a les  10.30h  davant del Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia  Campmany i finalitzarà al Parc central.

Les colles que acompanyaran l’Andreu i la Quimeta en aquest gran cercavila: la Colla Gegantera d’Ullastrell, la Colla Gegantera de Cerdanyola del Vallès, els Gegants de Sant Boi de Llobregat, la Colla de Gegants de la Mare de Déu del Prat de Llobregat, la Colla Gegantera de Sant Joan Despí, la Colla de Gegants de Casablanca de Sant Boi de Llobregat, la Colla de Gegants i Grallers de Vilanova del Camí i l’Agrupació Cultural Aigüestoses.

Recorregut de la cercavila: ctra. de Martorell (davant Casal de la Gent Gran), c. Major, c. de Joan Archs, c. del Montseny, pg. del Parlament de Catalunya, c. de Catalunya. pl. de Catalunya, c. del Doctor Fleming, v. de l’Esport i pl. de la Pau Finalització del cercavila: Parc Central