98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Dissabte 18 de maig, col·lecta anual per la lluita contra el càncer a Sant Andreu de la Barca

Dissabte 18 de maig, col·lecta anual per la lluita contra el càncer a Sant Andreu de la Barca

ANUL·LADA per les previsions meteorològiques

La Seu Local de l’Associació de la Lluita Contra el Càncer de Sant Andreu de la Barca organitza aquest dissabte 18 de maig  de 10 a 14 h una nova campanya per recaptar fons per la lluita contra el càncer.

La presidenta de l’entitat, Eva Carles ha donat tots els detalls  i objectius a Ràdio Sant Andreu de la campanya a Sant Andreu de la Barca. Eva Carles ha destacat que es vol “demanar la col·laboració de tothom per impulsar la recerca en el càncer i superar l’any 2030,  el 70% de supervivència i també per continuar donant suport i acompanyament a les persones amb càncer i als  seus familiars a més de millora la seva qualitat de vida”.

S’instal·laran cinc taules distribuïdes en cinc zones de la ciutat per poder fer les donacions, Plaça Font de la Roda, plaça Federico García Lorca, plaça de les Palmeres, la plaça Anselm Clavé i al Palau el punt estarà situat a prop de la plaça Clara Campoamor.