98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Convergència SAB: Joan Gaspà comenta a Ràdio Sant Andreu com hauria de ser la refundació de Convergència

Convergència SAB: Joan Gaspà comenta a Ràdio Sant Andreu com hauria de ser la refundació de Convergència

El portaveu del grup municipal de Convergència a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat a Ràdio Sant Andreu com hauria de ser la refundació del partit.
Joan Gaspà reconeix que l’afer Pujol a pogut accelerar el procès de refundació al mateix temps que destaca el bon paper com a gestor polític de l’ex president de la Generalitat. La refundació del partit també bé acompanyada segons Gaspà de la creació d’un nou estat.

Convergència SAB - Joan GaspàLa secció local de Convergència va convocar fa uns dies als seus militants i simpatitzants perquè   expressesin la seva opinió per refundar el partit. Unes vint-i-cinc persones van assitir a l’acte celebrat a la seu de Convergència a Sant Andreu de la Barca on van debatre sobre el futur de la formació política. Està previst que Convergència convoqui un congrès a principis del mes de juny per establir les bases de la seva refundació un cop recollides les opinions dels seus militants i simpatitzants arreu del territori català.

A l’entrevista Joan Gaspà també ha fet referència a la creació d’un nou mitjà de comunicació a la ciutat ‘L’Independent de Sant Andreu de la Barca’ tot i  que ha assegurat que Convergència no hi té res a veure ha reconegut que un dels impulsors és el número 3 de Convergència de la ciutat,  Enric Gregori.