98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Concentració en rebuig de la violència envers les dones a Sant Andreu de la Barca

Concentració en rebuig de la violència envers les dones a Sant Andreu de la Barca

Durant el mes de desembre 13 dones van ser assassinades per causa de la violència masclista. Al mes de gener, només en 24 hores ja són 4 les víctimes.

Davant d’aquesta situació, Plataforma per la Igualtat de Sant Andreu de la Barca va convocar una concentració davant de l’Ajuntament sota el lema Ni Una Más Ni una Menos.

Mari Carmen Smith, portaveu de la plataforma explica que “aquesta lluita no és només de les dones” i que “el silenci fa còmplice”

A aquesta concentració s’hi ha afegit també l’Ajuntament com a Institució. Rubén Castro, regidor d’Igualtat, ho raona afirmant que és una “mostra de rebuig de la violència envers les dones” i afegeix que ja són “més de 1.000 dones assassinades en una dècada i que si no es posa fre, continua pujant”.

El regidor ha recordat també els serveis disponibles en cas de patir un cas de violència: el telèfon d’emergències 112 o el 900 900 120, número contra la violència masclista. També es pot trucar al 016, un servei gratuït, anònim, confidencial i no es mostra al registre de trucades ni a la factura de telèfon.