98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Comencen les obres que suposarà la conversió de la carretera en un boulevard cívic

Comencen les obres que suposarà la conversió de la carretera en un boulevard cívic

El projecte compta amb  un inversió d’un milió d’euros i  també preveu la construcció de la nova plaça de l’Ajuntament.

 

Obres carretera Sant Andreu de la Barca 01La primera  fase de les obres suposa la desaparició del vial de servei i l’ampliació de les voreres. Aquesta primera fase té un pressupost de 280.000 euros i preveu ampliar les voreres, que passaran a tenir 20 metres d’ample i inclouran un carril bici.

En aquesta primera fase de les obres que ja han començat s’ha tallat  al transit el vial de servei direcció Pallejà, que va des del Parc Central fins a la rotonda que hi ha davant de l’edifici de l’Ajuntament i s’estableix un itinerari alternatiu perquè els vehicles puguin accedir a l’aparcament privat que hi ha a aquesta zona.

La conversió de la carretera de Martorell en un boulevard és un dels principals projectes de l’Ajuntament per al present mandat, s’executarà en diverses fases, compta amb un pressupost d’un milió d’euros i té com a finalitat crear un espai en el qual els protagonistes siguin els ciutadans en lloc dels vehicles.

La segona fase consistirà en la reforma del vial de servei que hi ha en direcció a Martorell, que s’executarà seguint el mateix model.

El projecte es completa amb la construcció d’una nova rotonda entre la carretera i el carrer Esport, que donarà forma a la futura plaça del Ajuntament.

 

“L’accés a Sant Andreu de la Barca des de Martorell canviarà de manera radical perquè aquest projecte enllaça amb el que denominem trama urbana, que preveu la millora de la carretera des de la rotonda del Palau fins a la plaça de les Palmeres”.