98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Comença la quarta edició del ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ amb l’objectiu de fer crèixer i consolidar el teixit empresarial del Baix Nord

Comença la quarta edició del ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ amb l’objectiu de fer crèixer i consolidar el teixit empresarial del Baix Nord

Set ajuntaments del Baix Llobregat nord , entre els quals es troba el de Sant Andreu de la Barca, inicien la quarta  edició del programa ‘FEM XARXA, FEM EMPRESA’ es marca com a objectiu formar i acompanyar empresaris i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat.

El regidor de Promoció Econòmica Indústria  i Comerç a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pérez ha donat detalls a Ràdio Sant Andreu de la nova edició.

fem xarxa fem empresaL’objectiu del ‘Fem xarxa, Fem empresa’ és el formar emprenedors i empreses i ajudar al seu creixement i consolidació.  El programa preveu un seguit de cursos i tallers gratuïts destinats a empresaris i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat, i pensats per potenciar l’esperit emprenedor a la comarca.

Amb aquesta finalitat s’han previst cursos de formació per potenciar l’esperit emprenedor, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

CONCURS D’INICITAIVES EMPRESARIALS
El programa es completa amb un concurs d’iniciatives empresarials que preveu cinc categories: millor empresa innovadora, millor trajectòria empresarial al sector del comerç, millor trajectòria empresarial en el sector serveis, millor iniciativa empresarial promoguda per col·lectius majors de 45 anys i millor idea jove de negoci adreçada a centres educatius.

Els ajuntaments d’Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Esteve Sesrovires i Sant Andreu de la Barca formen part d’aquesta iniciativa.