98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Cicle de Cinema Infantil en Català torna als cinemes Atrium

El Cicle de Cinema Infantil en Català torna als cinemes Atrium

Dissabte 19 d’octubre s’inicia un nou cicle de cinema infantil en català (CINC) als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca.

Rosa Monforte del Servei Local de Català a Sant Andreu de la Barca ha donat detalls a Ràdio Sant Andreu.

El Cicle de Cinema Infantil en Català és un projecte de la Direcció General de Política Lingüística, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Servei Local de Català del CPNL i que compta a la nostra ciutat amb la col·laboració d’Atrium Cines i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Aquesta edició de tardor és la 12a que es porta terme a Sant Andreu de la Barca i compta amb les projeccions següents:

Mr. Link (19 d’octubre)

La Mia i el lleó blanc (16 de novembre)

Parc màgic (30 de novembre)

Com ensinistrar un drac 3 (14 de desembre).

Totes les sessions tenen lloc als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca i es projecten en la primera sessió de dissabte a la tarda, a les 16.30 hores.

Des de la primera edició que es va portar a terme a Sant Andreu de la Barca han passat pels Atrium Cines un total de 2.164 espectadors i s’hi han projectat 49 pel·lícules infantils.

La iniciativa potencia el consum de pel·lícules en català amb un ampli ventall de films de reestrena i a preus baixos (4 €) i suposa una bona oportunitat perquè els infants puguin gaudir d’una oferta de cinema infantil de qualitat, en català i a prop.
CINC TARDOR 2019