98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / Celebrem el Dia Mundial de la Poesia amb els alumnes del Servei Local de Català

Celebrem el Dia Mundial de la Poesia amb els alumnes del Servei Local de Català

ESCOLTA LA NOTÍCIA

Una representació dels alumnes dels cursos de català  formada per Cloti Salmerón, Ginesa Ríos, Luz Turrión, Lola Otero i  M. Aparecida Cardoso han llegit poesies en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

La Sala de Conferències de Les Escoles Velles a les 19.00h acollirà AVUI DIMECRES la cinquena de la celebració del Dia Mundial de la Poesia.

DIA MUNDIAL POESIA 2017

El dia 21 de març va ser proclamat per la UNESCO Dia Mundial de la Poesia amb l’objectiu de sostenir la diversitat dels idiomes, de recuperar la tradició oral de dir poesia en veu alta i de restablir el diàleg entre la poesia i la resta de les arts. Es va instituir l’any 1999.

Des de l’any 2007 la Institució de les Lletres Catalanes promociona aquesta celebració a les terres de parla catalana amb l’organització de diferents accions amb l’objectiu de difondre el fet poètic, des de lectures de poemes a diferents poblacions fins a l’edició d’un opuscle commemoratiu que conté un poema creat especialment per a l’ocasió, original en llengua catalana i traduït a diverses llengües.

Antònia Vicens ha estat l’autora escollida enguany per la ILC per escriure el poema del Dia Mundial de la Poesia.

DIA MUNDIAL POESIA 2017 -02